Meerdere overwinningen voor Carpe Diem ruiters in Opglabbeek

Onze Carpe Diem ruiters waren op dreef tijdens de Easter tour in Belgiƫ. Zeta Founta, Patrick Lemmen en Rogier Linssen behaalden elk een of meerdere topklasseringen.

Zoals een mooie derde plaats op naam van onze Griekse amazone Zeta Founta. Zij reed met Illusion de twee na snelste tijd in het 1.30m op donderdag, terwijl ze in dezelfde rubriek ook de zevende plaats voor haar rekening nam met Risle des Grez. Ondertussen nam Patrick Lemmen de tweede plaats in met Fascinating Fortuna in de zevenjarigen rubriek.

Op vrijdag sprong Rogier Linssen met Calumet naar de overwinning in de 1.40m Grand Prix kwalificatie, op de voet gevolgd door Patrick en Donanso die aansloten op de tweede plaats. Beide heren hielden de goede vorm erin tijdens de Grand Prix op zondag en bemachtigde een top 10 klassering. Rogier en Calumet namen een mooie vijfde plaats in en Patrick bezette met Donanso de achtste plaats.

Een goed einde van een zeer succesvol weekend daar beide ruiters eerder op zondag een rubriek wonnen. Rogier had Calumet op topvorm in de 1.40m finale en Patrick volgde in de zevenjarige finale met Fascinating Fortuna met een winnende rit.

 

Up