Maak kennis met onze klanten: Asli Gulec

Deze keer stellen we je voor aan: Asli Gulec

Leeftijd: 19
Woonplaats: Turkije
Rijdt paard sinds: 10 jaar oud
Paarden gestald in Baarlo: Electric & Flower II
Bijzondere prestaties: Deelnames aan het EK Children (3x) en EK Junioren 2016

Asli Gulec is sinds het begin van Carpe Diem Equestrian Team betrokken als klant. Haar twee paarden staan gestald in Baarlo en de jonge amazone verdeelt haar tijd tussen haar studeren in Istanboel en haar paarden in Nederland en Turkije.

Hoe ben je bij Carpe Diem terecht gekomen?
“Ik ken mijn trainer, Avni Atabek, al heel lang. Sinds ik bij de pony’s rijd begeleidt hij mij. Ik ben uiteraard mee gegaan toen hij samen met Efe de stal oprichtte in Nederland. Het fijne is dat Avni mijn coach in Turkije ook heel goed kent en zij mijn training op elkaar afstemmen”.

Wat zijn je ervaringen bij Carpe Diem?
“Ik hecht veel waarde aan de betrokkenheid van het team. Zowel mijn trainer als andere teamleden vragen via de email of app hoe mijn wedstrijden in het buitenland zijn gegaan als ze er niet bij waren. Ze houden contact en we analyseren de video’s van het springen”.

Wat heb je zoal geleerd bij Carpe Diem?
“Elke dag is anders en elke dag zijn er nieuwe ervaringen om op te doen. Ik kan iedere week ergens anders op concours als ik dat wil en ik leer niet alleen als ruiter, maar ook als paardeneigenaar steeds weer.

Wat maakt Carpe Diem zo bijzonder?
Carpe Diem is mijn tweede familie. Mijn thuis weg van huis. Ik geniet van ieder bezoek, ook al kom ik meestal alleen naar Nederland. We denken ook over veel dingen hetzelfde en ik deel dezelfde filosofie: paardrijden is niet alleen een sport, het is een levensstijl.

Wat mogen we in de toekomst van je verwachten?
Ik hoop dat ik altijd zal kunnen blijven rijden. Waar dat maakt niet uit of het nu thuis is of op grote concoursen. Ik kan me namelijk geen leven voorstellen zonder paarden.”

Up