Derde plaats voor Jolie Fleur bij Tops Int. Arena

De afgelopen week liepen een aantal van onze paarden met Patrick mee in Valkenswaard. Eline Maria M (v. Diamant de Semilly) bleef zowel in de basisomloop van het  CSI2*-1,45m als in de Grand Prix foutloos en plaatste zich daarmee voor beide barrages.

Jolie Fleur kwam ook uit in het CSI2* en zette een mooi dubbel foutloos resultaat neer in het 1,35m en eindigde daarmee in de top drie. Ook Ideaal (v. Andiamo) bleef in beide parcoursen die hij liep foutloos, maar kreeg enkel een tijdfoutje aangerekend in het tweefasen parcours over 1,35m. In het 1,40m pakte hij mooi een top 5-klassering mee.

Jonge paarden
Inostello M (v. Numero Uno) kwam in de CSIYH1*-rubriek over 1,30m mooi dubbel foutloos rond en Hugo Boss (v. Zirocco Blue) liep drie parcoursen in de Youngster Tour en bleef alle drie de keren foutloos. Giruso H (v. Indoctro) sprong een keer mee in het CSI1*-1,40m en zette daarbij ook een foutloze rit neer.

Up