Een veelbelovende start op de Sun Tour

Tijdens de eerste week van hun verblijf op het Horses Riviera Resort in San Giovanni zijn de Carpe Diem ruiters en de paarden in goede vorm. Zowel in de Longines Ranking proeven, als in de andere rubrieken werden er meerdere top tien klasseringen behaald. Felicitaties mogen we overbrengen aan één van onze klanten, Kaan Demirag, die met zijn paard Le Jeune (v. Loran) naar een mooie derde plaats reed in de  1* Grote Prijs over 1.30m.

Efe Siyahi tekende de eerste dag op voor de 9e plaats in het 1.40m met Concret (v. Concreto) en verbeterde deze prestatie op zaterdag door als 7e te eindigen in de 1.45m – direct op tijd – Ranking rubriek. Met Beau du Rouet (v. Balou du Rouet) stopte Efe de klok in 38.41 seconden na een foutloze ronde wat resulteerde in een knappe 6e plaats in de 1.45m LR-proef op vrijdag.

Patrick Lemmen en Fascinating Fortuna (v. Zapatero VDL) drukten hun stempel in de YH-proef voor zevenjarigen op donderdag door op de 4e plaats te eindigen. Op vrijdag volgde Patrick het voorbeeld van Efe door met een goed resultaat in de LR-GP kwalificatie te eindigen. Met Dadullah (v. Wittinger VDL) plaatste hij zich als 12e. Op zaterdag voltooide Crocodile Dundee (v. Corland) de barrage van het 1.35m in een tijd goed voor de negende plaats.

Met zulke mooie resultaten kijkt iedereen uit naar de komende week van het CSI in Italië.

Efe - Beau du Rouet - CSI San Giovanni

 

Up