Asten: Lemmen twee maal op hoogste trede ereschavot

In het Noord-Brabantse dorp Asten vond afgelopen week een groot concours plaats. Patrick Lemmen, ruiter van Carpe Diem Equestrian Team, nam hieraan deel met meerdere paarden.

Op vrijdag verscheen Patrick in de ring tijdens de 1.30m twee-fasen met Le Jeune (Loran x Contender). Door het grote aantal deelnemers werd deze klasse in twee groepen van 67 combinaties gesplitst. Patrick en Le Jeune finishte hier aan kop. Patrick Lemmen: “Het parcours was mooi in elkaar gezet. Wij brengen Le Jeune uit op concours voor een klant van ons. Hij is van nature een snel paard en kwam goed tot zijn recht in dit parcours in Asten.”

Dezelfde dag kwam hij in actie met Crocodile Dundee (Corland x Goodtimes), ook in het 1.30m. Met de Corland-afstammeling was hij eveneens de beste en hij ging er wederom vandoor met de overwinning.

De Grote Prijs op 1.40m-niveau vond plaats op zondag. Patrick nam deel met Donanso (Vingino x Manhattan) en Ideaal (Andiamo x Carinjo HDC). Met Donanso eindigde hij op de vijfde plaats en met Ideaal werd hij tiende.

patricklemmen_asten

Up