Kronenberg: Patrick Lemmen 3e in CSI2*

Tijdens het paardensportevenement dat vorige week plaatsvond op Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg verscheen Carpe Diem-ruiter Patrick Lemmen aan de start met meerdere paarden.

Op donderdag kwam hij in actie met Donanso (Vingino x Manhattan). Hij streed mee tijdens de Mart van Dijk Boomkwekerijen Prix op 1.40m-niveau, waar hij uiteindelijk op de 16e plaats eindigde. Een dag later reed hij mee tijdens de CSI2* Liberty Equine Products Prix op 1.35m-niveau met het paard Sisko du Chai (Dollar Dela Pierre x Double Espoir). Zij behaalden uiteindelijk de vierde plaats. Hij nam eveneens deel aan het evenement met Dadullah (Wittinger VDL x Concorde). De combinatie kwam uit in de Parkhotel Horst Prix op 1.40m-niveau, waar ze een mooie foutloze ronde reden.

Zaterdags namen Patrick en Sisko du Chai deel aan de CSI2* Horse Service International Prix op 1.35m-niveau, waar ze met een geweldige ronde de derde plaats bemachtigden. Op zondag kwam Patrick in actie met Ferrek (Singulord Joter x Indorado) tijdens de CSI1* Teun van Riel Horse Supplements Prix op 1.30m-niveau, waar ze op de vierde plaats eindigden.

Donderdag
Mart van Dijk Boomkwekerijen Prix, CSI2* op 1.40m-niveau
16e plaats Patrick Lemmen met Donanso 

Vrijdag
Liberty Equine Products Prix, CSI2* op 1.35m-niveau
4e plaats Patrick Lemmen met Sisko du Chai

Parkhotel Horst Prix op 1.40m-niveau
Patrick Lemmen foutloos met Dadullah

Zaterdag
Horse Service International Prix, CSI2* op 1.35m-niveau
3e plaats Patrick Lemmen met Sisko du Chai

Zondag
Teun van Riel Horse Supplements Prix, CSI1* op 1.30m-niveau
4e plaats Patrick Lemmen met Ferrek (Singulord Joter x Indorado)

Up