Dutch Sport Horse Sales tophengst nieuwe troef Carpe Diem

Gisterenavond vond in Kronenberg de welbekende Dutch Sport Horse Sales plaats. Tijdens dit gerenommeerde evenement werd de crème de la crème van jonge springpaarden ter bieding aangeboden. Uiteraard was Carpe Diem Equestrian Team goed vertegenwoordigd. Onder andere Efe Siyahi en Avni Atabek waren aanwezig. Na veel biedingen over en weer ging de eyecatcher naar Efe Siyahi.

Na de sfeervolle opening door de winnares van Spain’s Got Talent, Cristina Ramos, passeerden stuk voor stuk getalenteerde springpaarden de revue. Als laatste paard voor de pauze verscheen de tophengst Corragio (Conthargos x Tjungske) in de ring. De voshengst gooide hoge ogen en veel bieders boden zich aan. Uiteindelijk kwam Efe Siyahi als hoogste bieder uit de bus en werd hij de nieuwe eigenaar van de talentvolle Conthargos-zoon.

De tekst over Corragio op de website van de Dutch Sport Hors Sales:
Corragio is zonder twijfel één van de eyecatchers van deze editie van de Dutch Sport Horse Sales. Deze exceptioneel springende vierjarige hengst is Oldenburgs gefokt en verdiende in Polen tevens zijn dekbrevet. Met de sterk verervende Conthargos als vader en de Carthago-zoon Tjungske als moedersvader beschikt Corragio over al een uitstekende pedigree, maar vergeet daarbij vooral Balou du Rouet, Cruising en Quidam de Revel niet. Deze stempelhengsten komen verderop in Corragio’s afstamming voor. Als springpaard behoeft Corragio nauwelijks toelichting: hij springt als een droom en laat zich fantastisch rijden! De DSHS-selectiecommissie omschrijft Corragio dan ook als een absolute topper voor de toekomst.

Klik hier om naar Corragio op de DSHS-website te gaan.

dshs-16l593263

dshs-16l594163

dshs-16l599673

dshs-16l593993

dshs-16l594073

Up