Efe Siyahi in goede vorm tijdens Baltic Equestrian Tour

Efe Siyahi heeft afgelopen week tijdens de Baltic Equestrian Tour in Polen bewezen in goede vorm te zijn. Hij kwam in actie met meerdere paarden en heeft zeer goede resultaten neergezet.

Efe won de 6-jarige Youngster Tour met Fascinating Fortuna op woensdag 17 augustus. Op donderdag won deze topcombinatie ook nog eens de finale! Op vrijdag vervolgde Efe zijn goede prestaties. Hij eindigde op een mooie 3e plaats met Alberto tijdens de 1.30m. Hij was niet te stoppen want hij kwam zaterdag weer in actie en deed dat zeker niet onverdienstelijk. Hij werd 7e met Princess tijdens de 1.45m ranking class en werd wederom 3e met Alberto tijdens de 1.30m.

Op de laatste dag van de Baltic Equestrian Tour werd Efe 4e met Alberto tijdens de 1.30m finale. Hij werd tijdens de 1.40m finale 4e met het paard Day Dream. Tijdens de 1.45m Grand Prix had hij een zeer goede ronde met Princess neergezet, waar hij maar 1 balk had. Het was een zeer goede week, op naar nog meer goede prestaties.

Baltic_Tour_Poland_august_2016_6
Baltic_Tour_Poland_august_2016_5
Baltic_Tour_Poland_august_2016_3
Baltic_Tour_Poland_august_2016_4
Baltic_Tour_Poland_august_2016_2
Baltic_Tour_Poland_august_2016

Up