Patrick Lemmen zet goede vorm voort tijdens CSI Roosendaal

Afgelopen weekend vond het CSI2* Roosendaal plaats. Het Carpe Diem Equestrian Team deed uiteraard mee aan hetcevenement in de Brabantse stad, en deed dat zeker niet onverdienstelijk.

Afgelopen donderdag startte Patrick Lemmen met Sisko du Chai (Dollar Dela Pierre x Double Espoir) in de Medium Tour op 1.40m-niveau. De combinatie eindigde op een 5e plaats.

Op de vrijdag kwam Patrick Lemmen in actie met zijn paard Chello van het Voorbos Z (Chellano Z x Wiesender). Ze waren niet te stoppen en eindigen op een hele mooie 4e plaats tijdens de 1.45m! Op vrijdag kwam Lemmen eveneens in actie met Ideaal (Andiamo x Carinjo), waarmee hij de 4e plaats bemachtigde tijdens de Small Tour op 1.35m-niveau.

Tijdens de Medium Tour op 1.35m die op zaterdag werd verreden, behaalde Lemmen een knappe 3e plaats met Sisko du Chai. De 10-jarige ruin sprong een uitmuntende ronde.

Op zondag 14 augustus zette Lemmen zijn goede drive voort. Tijdens de Grand Prix werd hij met Chello van het Voorbos Z knap 4e . Hij eindigde daarnaast met Ideaal op een 12e plaats tijdens de Small Tour op 1.35m-niveau.

Lemmen heeft met de prestaties van afgelopen weekend wederom bevestigd dat hij op dreef is. Hij heeft dit jaar met zijn paarden al vele successen behaald, zoals o.a. een 2e plaats tijdens de Knokke Hippique op 7 juli.

Up