Carpe Diem succesvol in Knokke

Afgelopen weekend kwam het Carpe Diem Equestrian Team volop in actie tijdens Knokke Hippique. Tijdens het concours bij onze zuiderburen hebben Patrick Lemmen en Asli Gülec goede prestaties neergezet.

Het team kwam op donderdag 7 juli in actie. Patrick Lemmen ging van start met Chello vh Voorbos Z (Chellano Z x Wiesender). Het duo startte in de CSI2* op 1.40m-niveau en eindigde op een mooie 4e plaats.

Op vrijdag 8 juli reed Patrick Lemmen het paard Ideaal (Andiamo x Carinjo) tijdens de CSI2* op 1.45m-niveau. Ze reden een mooie ronde met een tijdsfout in de rankingsclass.

Zaterdag 9 juli verscheen Patrick Lemmen aan de start met Vakao des Brimbelles (Kannan x Diamant de Semilly) in de CSI1* op 1.30m-niveau. De combinatie reed een mooie foutloze rit en eindigde op de 17e plaats.

Op de laatste dag van Knokke Hippique kwam tevens Asli Gülec van het Carpe Diem Equestrian Team in actie met het paard Electric (Muscaris D’Ariel x Skippy II). Deze combinatie eindigde op een mooie 4e plaats in de CSI1* op 1.25m-niveau. Ook Patrick Lemmen leverde een mooie prestatie op zondag 10 juli. Hij eindigde met Vakao des Brimbelles op een mooie 6e plek tijdens de CSI1* op 1.35m-niveau.

Horse_Chello2

Up