Mooie resultaten CSI3* Lummen

Afgelopen week heeft Equestrian Team Carpe Diem goed gepresteerd tijdens de CSI in Lummen. Een overzicht van de resultaten:

Dinsdag 5 april
Een van de klanten van Carpe Diem, Asli Gulec, werd 9e met Flower II (Action-Breaker x Darco) tijdens de CSI1* op 1.20m-niveau.

Vrijdag 8 april
Tijdens de CSI3* op 1.30m-niveau werd Efe Siyahi 4e met de getalenteerde ruin Alberto (Royal Vinckenburgh of Heritage x Lux).

Op vrijdag kwam nog een andere ruiter van Carpe Diem in actie, namelijk Patrick Lemmen. Hij werd tijdens de CSI3* op 1.35m-niveau 1e met Chello van het Voorbos Z (Chellano Z x Wiensender). Deze 10-jarige schimmelruin reed een mooie foutloze barrage.

Zaterdag 9 april
Azak Burak, een klant van Carpe Diem, werd zaterdag 8e tijdens de CSI1* op 1.20-niveau met de 9-jarige Chaplin (Viento Uno W x Hamlet). Later die dag kwam onze ruiter Avni Atabek in actie en eindigde met een mooie foutloze rit op een 10e plek tijdens de CSI1* met Vakao des Brimbelles (Kannan x Diamant de Semilly).

Zondag 10 april
Op de laatste dag van het concours werd Efe Siyahi 12e met Calumet (Joyeux Ardent x Ircolando) tijdens de CSI3* op 1.40m-niveau. Azak Burak werd hier 9e met zijn mooie Dadullah (Wittinger VDL x Concorde).

 

Up