Rogier Linssen tekent sponsorcontract bij Carpe Diem

Rogier Linssen heeft een sponsorcontract getekend bij Carpe Diem. De 33-jarige Limburger heeft meerdere paarden van Carpe Diem in training staan op zijn eigen stal. Zijn stal is gevestigd in Kessel, dat maar op 5minuten afstand ligt van Carpe Diem. Hij is een succesvolle ruiter en startte zijn eigen trainings- en handelsstal in 2007.

Voordat hij een eigen stal had was hij ruiter bij Stal de Wiemselbach, waar hij onder andere de hengst Numero Uno onder zijn hoede had. Hij heeft tevens gewerkt voor de Olympische ruiter Leon Thijssen. Linssen won twee gouden medailles tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in de VION Cup voor 6- en 7-jarige paarden met de hengst Tyson (Numero Uno x Voltaire). Een ander hoogtepunt in zijn carrière was een tweede plek met  Donanso (Vingino x Manhattan) in de 1.45m klasse in Samorin in 2015. Hij was tevens de winnaar in de 7-jarige klasse in San Giovanni, Italië, met Di Verdi (Verdi x Peter Pan).

Wij zijn heel blij met onze samenwerking met Rogier Linssen en hopen op een vruchtbare toekomst.

Up