Jolie Fleur en Inostello pieken in Opglabbeek

Zowel Patrick als Efe waren afgelopen week afgereisd naar het Belgische Opglabbeek en niet voor niets.

Elio 4 (v. Warrant) begon de wedstrijd met een foutloze eerste ronde in het CSI2*-1,35m met Patrick en sloot de week af met een dubbel foutloos resultaat in de 1,40m-rubriek waar hij zevende werd. Jolie Fleur (v. Contact van de Heffinck) liep ook in het CSI2* en eindigde op de derde plaats in de 1,40m-rubriek zondag, zodat Patrick zelfs met twee paarden in de top tien eindigde.

In de CSIYH1*-rubrieken sprong Inostello (v. Numero Uno) zichzelf in de kijker met Patrick. Donderdag werd hij vijfde bij de zesjarigen met een dubbel-nul-resultaat en zondag plaatste hij zich voor de barrage van de afsluitende jonge paarden rubriek.

Iron Lady HX (v. Bustique) zette goede resultaten neer in de CSIYH1*-rubrieken met Efe. Na enkel foutloze ritten op donderdag en zaterdag bleef ze ook in de eerste omloop van de afsluitende rubriek op zondag foutloos, maar kreeg alleen een balkje in de barrage.

Up