Goede resultaten in Knokke en De Mortel

Afgelopen weekend wisten onze ruiters, Efe en Patrick, diverse topklasseringen bij elkaar te springen. Jolie Fleur won zelfs de Grote Prijs over 1.40m op Manege het Zwarte Water in De Mortel. Dat deed de negenjarige merrie nadat ze op vrijdag ook al het 1.35m had gewonnen. Vrijdag bleek Patrick sowieso in vorm, hij spring met Freina Baita naar de tweede plaats in het 1.30m en met Ludwig eveneens naar het zilver in het 1.20m.

Efe deed op zijn beurt goede zaken in het Belgische Knokke. Op vrijdag nam hij het met zowel Princess als Daydream op tegen bijna honderd concullega’s en plaatse zich respectievelijk als tiende in het 1.50m en elfde in het 1.40m. Op zondag tikte Princess in de 1.55m Grote Prijs slecht een balkje naar beneden, maar was verder in uitstekende vorm.

Up