Eline Maria reserve-winnaar in GP Blerick

Ons Carpe Diem duo Eline Maria en Patrick Lemmen verkeerden in opperbeste vorm in de 1.40m Grote Prijs van Blerick. Op zaterdag vijf november werd de strijd beslecht met net twee seconden tijdsverschil tussen de winnende rit en de tweede tijd in de barrage, waarin Elina Maria als reserve-winnaar finishte.

CSI*** Opglabbeek
Een week later lieten Beau, Dadullah en Ideaal eveneens zien in goede vorm te verkeren. Op Sentower Park in Opglabbeek eindigde Beau op een vijfde plaats in het 1.40m, Dadullah sprong naar de zesde plaats in het 1.45m en Ideaal deed er een schepje bovenop met een vierde plaats in het 1.50m.

CSI** Kronenberg
19 november nam Efe Siyahi twee maal de honneurs waar. Met Concret reed hij naar de vierde plaats in het 1.35-1.40m in Kronenberg, terwijl hij met Daydream vijfde werd in het 1.35m op het Equestrian Centre de Peelbergen.

Up