Goede resultaten tijdens CSI Opglabbeek

Patrick Lemmen kwam afgelopen weekend in actie met meerdere paarden van Carpe Diem tijdens CSI Opglabbeek. Op de mooie locatie het Sentower Park verscheen hij met Dadullah (Wittinger VDL x Concorde) en Jeremio (Toulon x Quidam de Revel) in de ring.

Op vrijdag nam Patrick Lemmen met Dadullah deel aan de CSI2* op 1.40m-niveau. Ze eindigden met een mooie foutloze ronde op de vierde plaats. Een dag later kwam hij in actie met Jeremio tijdens de CSI2* op 1.30m-niveau. Eveneens foutloos eindigde deze combinatie op de tiende plaats. Met Dadullah ging hij de strijd aan in de CSI2* op 1.45m-niveau ranking proef, waar ze zeventiende werden. Zondag vond de CSI2* op 1.20m-niveau plaats, waar Patrick in actie kwam met Jeremio. Ze eindigden op de negende plaats.

Vrijdag
CSI2* op 1.40m-niveau
4e met Dadullah (Wittinger VDL x Concorde)

Zaterdag
CSI2* op 1.30m-niveau
10e met Jeremio (Toulon x Quidam de Revel)

CSI2* op 1.45m-niveau ranking proef
17e met Dadullah

Zondag
CSI2* op 1.20m-niveau
9e met Jeremio

Up