Patrick Lemmen bewijst zich tijdens Indoor Nieuwland

Tijdens Jumping indoor Nieuwland heeft Carpe Diem-ruiter Patrick Lemmen mooie resultaten neergezet. Hij wist meerdere top-5 plaatsen te bemachtigen met wel vijf verschillende paarden. Een overzicht.

Op vrijdag de dertiende kwam hij in actie op 1.35m-niveau met het paard Dadullah (Wittinger VDL x Concorde). Hij eindigde met een nette ronde op de vierde plaats. Tevens kwam hij uit met Ideaal (Andiamo x Carinjo HDC) in de Masters waar hij er uiteindelijk met de zege vandoor ging.

Met Sisko du Chai (Dollar dela Pierre x Double Espoir) en Donanso (Vingino x Manhattan) verscheen hij zaterdag in de ring. Met Sisko du Chai bemachtigde hij de tweede plaats op 1.40m-niveau en met Donanso werd hij vierde tijdens de Grand Prix op 1.40m-niveau.

Zondag deed hij mee aan de finale op 1.30m-niveau met Jeremio (Toulon x Quidam de Revel). Hij wist uiteindelijk vijfde te worden.

Horse_Jeremio2

Up