Meerdere finales tijdens Kerstshow Roosendaal

Tijdens de laatste week van de Christmas show op Den Goubergh in Roosendaal, hebben Patrick Lemmen en Rogier Linssen verdienstelijk gepresteerd. Zij verschenen meerdere dagen in de ring en gingen de strijd aan met de grootste namen in de springsport, zoals onder andere Jeroen Dubbeldam en Albert Zoer. Een verslag van CSI1* en CSI2* Roosendaal.

Donderdag had een vliegende start in petto. Patrick Lemmen reed meteen een fantastische ronde met Sisko du Chai (Dollar dela Pierre x Double Espoir) tijdens de CSI1* Big Tour op 1.30m-niveau. Hun snelle en foutloze rit resulteerde in een derde plaats. Rogier Linssen begon eveneens sterk en bemachtigde een 5e plaats met Dzsingisz Kan (Grandino x Arlequin) in de CSI2* Medium Tour op 1.40m-niveau.

Zaterdag was het tijd voor de finales. Patrick Lemmen kwam in actie tijdens de finale van de CSI2* Small Tour op 1.35m-niveau met Dadullah (Wittinger VDL x Concorde). Ze lieten het merendeel van de concurrentie ruim achter zich en eindigden op een derde plaats. Tevens vond op zaterdag de finale van de CSI2* Medium Tour op 1.40m-niveau plaats. Tijdens deze spannende finale werd Patrick Lemmen vijfde met Donanso (Vingino x Manhattan). Een prachtig resultaat tijdens de mooi versierde kerstshow in Roosendaal.

Horse_Djingis_Khan2

Up