Foutloos weekend voor Carpe Diem

Efe Siyahi, Patrick Lemmen en Rogier Linssen hebben afgelopen week in Opglabbeek een 14 foutloze ritten neergezet. Een van de ritten van Efe Siyahi eindigde o.a. in een 3e plaats met Concret tijdens de CSI2* op 1.45m-niveau. Een verslag:

Op 8 december, de eerste dag van CSI Opglabbeek, kwam Efe Siyahi in actie met Daydream (v. Colman) tijdens de CSI2* op 1.30m-niveau. De combinatie zette een mooie foutloze rit neer en bemachtigden een vijfde plaats. Efe verscheen met de vos Beau du Rouet (v. Balou du Rouet) ook in de ring tijdens de CSI2* op 1.30m-niveau, waar ze eveneens een foutloze ronde verreden.

Vrijdag 9 december reed Efe de 7-jarige Black Jack (v. Canturano) tijdens de CSIYH1* op 1.35m-niveau. Het duo kwam foutloos over de finish. Met Beau du Rouet was hij ook foutloos, maar dan tijdens de CSI2* op 1.40m-niveau.

Patrick Lemmen kwam op vrijdag in actie tijdens de CSI2* op 1.35m-niveau. Hij behaalde met een foutloze rit een 15e plaats met Donanso (v. Vingino). Eveneens op vrijdag werd hij 10e met Dadullah (v. Wittinger VDL) tijdens de CSI2* op 1.40m-niveau, waar alle palen in de liggers bleven liggen. De foutloze ritten werden voortgezet met Concret (v. Concreto). Onder Efe reed hij een foutloze ronde tijdens de eerste GP qualifier op 1.40m-niveau.

Net als het optreden van Efe en Black Jack op vrijdag 9 december, waar ze ook zonder fouten de finishlijn bereikten, reden ze zaterdags eveneens een foutloze ronde tijdens de CSIYH1* op 1.40m-niveau. Een super prestatie voor het nog maar 7-jarige springpaard. Op zaterdag reed Efe met de Concret twee keer een foutloze ronde op 1.45m-niveau waarmee ze een 3e plek bemachtigden! Patrick Lemmen behaalde een 13e plaats met Donanso tijdens de CSI2* op 1.35m-niveau.

Zondags, tijdens de CSI2* Grote Prijs Opglabbeek op 1.45m/1.50m-niveau, behaalde Patrick Lemmen met Ideaal (v. Andiamo) een 15e plaats. Efe en Daydream werden 10e tijdens de CSI2* op 1.35m-niveau en Rogier Linssen behaalde in dezelfde categorie een 5e plaats met Elina Maria (v. Diamant de Semilly). Beide ruiters reden een foutloze ronde.

concret_web

Up