Carpe Diem presteert uitmuntend in Samorin

Tijdens CSI Samorin in Slowakije hebben ruiters van Carpe Diem Equestrian Team, Efe Siyahi en Patrick Lemmen, uitmuntende prestaties neergezet. Een overzicht.

Op de eerste dag van het concours behaalde Patrick een 13e plaats in de 1.45m kwalificatie met Sisko du Chai (Dollar deal Pierre x Double Espoir). Efe behaalde een mooie 10e plaats in de 1.40m. Een dag later kwamen beide ruiters in actie in de 1.40m. Patrick eindigde op de 7e plaats met Ideaal en Efe eindigde op de 4e plaats met Beau du Rouet (Baloubet du Rouet x Piccadilly).

Tijdens de zaterdag behaalde Patrick een 2e plaats met Zorito (Tenerife VDL x Zeoliet) in de 1.30m. Efe eindigde op een 4e plaats met Calumet (Jouyeaux Ardent x Ircolando) in de 1.45m. De Turkse ruiter behaalde daarnaast nog een podiumplaats op zaterdag: hij werd 3e met Beau du Rouet tijdens de 1.40m. De laatste dag van het concours kwam Patrick Lemmen nog in actie met Zorito in de 1.35m en behaalde een 4e plaats. De 6-jarige Fulanda (Lord Pezi x Sir Corland) heeft in Samorin ook zeer goede prestaties geleverd onder Patrick Lemmen en heeft drie foutloze ritten gereden!

Carpe Diem heeft fantastische resultaten neergezet en kan met trots terugkijken op een geslaagd concours.

 

Up