Goede resultaten tweede week CSI Lummen

Na meerdere successen in de eerste week van de Spring Tour in Lummen, hebben de ruiters en paarden van Equestrian Centre Carpe Diem wederom goede prestaties geleverd in de tweede week. Hieronder een overzicht:

Dinsdag 12 april
Op de eerste dag van de tweede week van het CSI Lummen behaalde Avni Atabek een 14e plek met de 7 jarige Vakao des Brimbelles (Kannan x Diamant de Semilly) in de CSI1* op 1.30m-niveau.

Daarnaast kwam ook Asli Gulec in actie met Electric (Muscaris d’Ariel x Skippy II). Deze combinatie eindigde op een mooie 3e plek tijdens de CSI1* op 1.20m-niveau. Patrick Lemmen was ook succesvol met het paard Fascinating Fortuna (Zapatero VDL x Verdi). Zij waren foutloos in de 1.20m categorie voor 6-jarige paarden.

Woensdag 13 april
Efe Siyahi kwam op woensdag in actie met Calumet (Joyeux Ardent x Ircolando) tijdens de CSI3* op 1.45m-niveau. Ze reden een mooie foutloze rit en werden 6e.

Donderdag 14 april
Tijdens de CSI1* op 1.30m-niveau eindigde Avni Atabek met een foutloze rit op een 13e plek met Vakao des Brimbelles (Kannan x Diamant de Semilly). Patrick Lemmen kwam deze dag ook in actie en behaalde met Fascinating Fortuna (Zapatero VDL x Verdi) een 2e plek tijdens de 1.20m voor 6-jarige paarden.

Vrijdag 15 april
Efe Siyahi reedt de 11-jarige Alberto (Royal Vinckenburgh of Heritage x Lux) naar een mooie 7e plek tijdens de CSI3* op 1.35m-niveau.

Zaterdag 16 april
Tijdens de CSI1* op 1.20m-niveau behaalde Asli Gulec een 4e plek met Electric (Muscaris d’Ariel x Skippy II). Patrick Lemmen reedt Fascinating Fortuna (Zapatero VDL x Verdi) naar een mooie 6e plek tijdens de finale van de 1.20m voor 6-jarige paarden.

Up