Vacature: fulltime groom

Voor onze stal Carpe Diem Equestrian Team zijn we op zoek naar een gemotiveerde en vriendelijke groom die ons team wil komen versterken! De vacature is voor onze stal in Sevenum, als thuis groom voor onze Turkse ruiter Omer Karaevli.

Wat houdt de baan in?

Als groom heb je de verantwoordelijkheid over de dagelijkse verzorging van een wisselend aantal paarden. Je werkt thuis op stal en zult niet/zelden meegevraagd worden om mee te gaan op concours. We bieden je een prima werkomgeving die van alle gemakken voorzien is, waarin je samen zult werken met divers team van ruiters, grooms en ander personeel.

Deze functie vereist van jou:
• Enige ervaring met het verzorgen van springpaarden
• Kennis van de Engelse taal
• Verblijfsaccomodatie is beschikbaar

Wat bieden wij jou?
• Een enthousiast team om mee samen te werken
• Goede salariëring en secundaire voorwaarden

Zijn dit jouw kwaliteiten?
• ‘Handen uit de mouwen’ mentaliteit
• Snel kunnen schakelen & stressbestendig
• Harde werker
• Passie voor paarden

Stuur dan een email met je motivatiebrief en CV naar info@carpediemeqt.nl ter attentie van Marsha Aarts.

Up